Morzsálós Mirza naplója

Gasztronómiai blog családi kalandokkal és az élet nagy dolgaival megspékelve. Elgondolkodtató történetek, szívhez szóló dalok, emlékezetes filmek, letehetetlen könyvek, kézműves ügyeskedések, babás- és kisgyermekes tapasztalatok, valamint egyre bővülő recepttár. Egy napló, amely nem ismer konkurenciát, csak inspiráló gasztronómiai oldalakat. :-) Itt bármikor szívesen látunk, ha jó szívvel jössz! Sőt, ha elkészíted azt, amit én, és beküldöd, kiteszem a fotóidat! :-)

2013. január 18., péntek

Fakanálból toll :-)

›
Mint sokan tudjátok a fakanalamat tollra cseréltem, és újabban íróként tevékenykedem. Talán odafentről is így akarták, mert december elejé...
1 megjegyzés:
2012. november 20., kedd

Hamarosan... Összetört Glóriák I. rész

›
Édesek vagytok... olyan sok levelet kaptam az elmúlt órákban tőletek, amelyekben azt kérdezitek, milyen a könyvborító, miről szól a regény...
12 megjegyzés:

Melegítő, télies, kolbászos zöldségleves

›
A hűvösebb napokon egyre több levest főzök. Némelyik - ha elég gazdag -, egytálételnek is elmegy, de nem is ez a legjobb bennük, hanem, ho...
15 megjegyzés:
2012. október 23., kedd

A legfinomabb burgonyapelyhes kenyér

›
Burgonyapelyhes kenyeret nem először sütök, ám azt hiszem, megtaláltam a tökéletes receptet, amiből gyönyörű, kerek, házi veknit lehet sün...
8 megjegyzés:
2012. október 18., csütörtök

Napocska - fokhagymás tejföllel és reszelt sajttal

›
Már megint Limara péksüteménye... de mit tegyek? Megláttam, megszerettem, megsütöttem. Kicsit más töltelékkel, mint ami az eredeti receptb...
10 megjegyzés:
2012. október 17., szerda

Sajtos karalábéleves

›
Nem kínai kaja - csak messziről úgy néz ki. :DDD Sajtos karalábéleves grissinivel. Kipróbáljátok? Napsugaras színe van, igaz? ... hát...
2 megjegyzés:
2012. október 16., kedd

Gyömbéres-citrusos méz

›
Íme egy recept, amit az ovisok is garantáltan el tudnak készíteni. Nem kell hozzá más, csak némi gyömbér, citrom, narancs és egy csupor mé...
3 megjegyzés:
2012. október 10., szerda

Babos bográcsgulyás - egy igazi férfimunka :-)

›
Mondják, hogy a szabadtéri sütés-főzés a férfiak kiváltsága, és ezzel mélységesen egyetértek. Így amikor bográcsozni vagy grillezni szere...
1 megjegyzés:
2012. október 5., péntek

Napraforgó kalács - ezt ki kell próbálnotok!

›
Jó ideje szemezgetek Limara blogjával . Olyan ő nekem, mint valami művész, csak én nem a Nemzeti Múzeumba járok festményeket nézegetni, ha...
6 megjegyzés:
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Magamról

Saját fotó
Budapest, Magyarország, Hungary
Teljes profil megtekintése
Üzemeltető: Blogger.